A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Január
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jan

4

Légy önálló, szabad ember

2016.01.04 - hétfő

Ez a munka jelenthet azonnali pénzkeresetet számodra, jelenthet hosszú távú befektetést. Elhozhatja a kívánt nagy utazásokat és apróbb kiruccanásokat. Otthoni, online kereseti lehetőség is lehet akár, vagy állandó társaságot, ismerőseid számának gyarapodását is ígéri. Saját fejlődésed, mások informálása, családod, barátaid egészséges életre nevelése is mind-mind benne van ugyanabban az üzletben. Mindenki annyit vesz ki belőle, amennyit akar. Vérmérséklete, személyes vonzereje is mind meghatározza meddig jut el. Legfontosabb viszont, hogy Te meddig akarsz eljutni ezen az úton. 
Van, ki csak kereset kiegészítést lát benne, inkább csak termékfogyasztóként regisztrált. Olyan is van, aki 1-2 hónap, vagy év után rájött, hogy ez micsoda üzlet, elindult tehát abban az irányban. Volt, aki kiszállt, mert sem ideje, sem energiája nem volt küzdeni a külső elemekkel, s főleg nem önmagával, a kényelem szeretettel. 
Vannak, akik kifejezetten az üzletet látják benne, nem is fogyasztják a termékeket. Az, hogy melyik az igazi jó ok, mindegy is. Azt tudom, hogy én hűséges fogyasztója vagyok a termékeknek, mert számomra csak jót hoztak, megoldottak egy-két problémámat. 
A fogyasztáson kívül igyekszem minél több ismerősnek, ismeretlennek továbbadni az információt, a pozitív eredményeket. Azt sem felejtem el közölni, hogy fantasztikus üzleti lehetőség rejlik benne és nem kell nagyon keresni a titkot, amitől működőképes még 20 év után is a cég.

/ Most két alapanyagot emelek ki, amit rendszeresen fogyasztok, hogy az immunrendszerem rendben legyen. Spirulina alga és ganoderma gomba.
Mindkettő saját termesztése a DXN-nek, bővebben a weboldalon találhattok információt erről a két fantasztikus növényről./

A munka nem bonyolult, ennél egyszerűbb nincs is. Az elején. Ha már eljutsz egy szintig, akkor már, magától megy minden, mint a karikacsapás, hisz visz a lendület és a közösséged, amit létrehozol magad körül.

Szóval választhatsz:

értékesítesz, fogyasztasz, tájékoztatsz, bemutatót tartasz, levelezel, beszélgetsz, utazol, világot látsz, magad ura leszel, vagy piszok korán kelsz minden nap életed végéig, hogy beérj időben a munkahelyedre és későn fekszel, mert még a családoddal is szeretnél pár mondatot váltani. 
Mindegyikünk előtt ott a lehetőség, hogy kiválasszuk a számunkra kellemes megoldást.

 

Javaslom, kezd a fogyasztással és az ismerkedéssel.

jan

1

BÚÉK

2016.01.01 - péntek

dec

23

Mit ér ma 5 000 Ft?

2015.12.23 - szerda

Elgondolkodtató mire is dobáljuk ki a pénzünket. Amikor felkínálok egy lehetőséget, csupán 5 000 Ft regisztrációs díj ellenében, azonnal elfordul az emberek zöme. 
"- Az bizony sok, csak azért, hogy olcsóbban vegyek ezentúl valamit?"
Lehet elmélkedni mennyi felesleges kacat, ruha, élelmiszer, játék hever otthon a polcokon, szekrény mélyén, sufniban, amire bizony nem sajnáltunk még 10 ezret sem. 
Mindenkinek szíve joga, hogy arra költ, ami neki kedves, fontos, életbevágó. Ez a kis írás csak gondolat ébresztésre szolgál.
ÉBRESZTŐ!

 

 

 

 

 

dec

19

Karácsony

2015.12.19 - szombat

dec

17

Üzlet vagy termék?

2015.12.17 - csütörtök

Az üzlet érdekel, vagy csak egyszerű temékfogyasztó vagyok? Elsősorban a termékek fogtak meg és most azt gondolom, hogy ez még nagyon sokáig így lesz.

Kezdtem a kávéval, kávékkal, hisz mind végigkóstoltam, majd jött a spirulina, amit azóta is szorgalmasan beveszek, minden más vitamint, étrendkiegészítőt mellőzve. Nagy nyugalommal lapozok tovább az újságokban, vagy a reklámokat elkapcsolom, ha egymás után nem is tudom már mi mire jó vitaminokat mutogatnak. Egyedül a c vitamin még, amit fontosnak tartok, minden egyéb, ami kell számomra  és pluszban be akarok juttatni a szervezetembe, megtalálható ezekben a zöld kis tablettákban. 

 

Jött a fogkrém, ami nem tartalmaz fluoridot és szintén ganoderma gombával van felturbózva. Jótékony hatásait a termékleírásoknál megtaláljuk. 

 

Szappan, ami problémás bőrre is jó, ott hever a fürdőkád mellett, hogy bármikor használhassam. Ma már a babaolaj is hazakerült, masszázsra, sminklemosásra, könyök szárazság ellen tökéletes. 

 

Nos terméfogyasztó vagyok és mellesleg üzletileg is érdekel. Ez miből áll? Elmesélem másoknak én milyen kávét iszok és milyen hatásait észleltem magamon. Mitől nem fáj a fejem, ha éppen nem erőltetem túl a szemem a npi 8-10 óra számítógép használat miatt. Mert csodák nincsenek, az emberi hülyeségre nincs orvosság:)

 

Az üzlet tehát abból áll, hogy továbbadom megszerzett tapasztalataimat és azt is hozzáteszem, hogy minden hónapban jutalékot, bónuszt kapok azért is, mert fogyasztom a termékeit a cégnek. Ha akarom kedvezményként levásárolom, ha akarom ott hagyom egy részét, vagy az egészet a számlámon és felhalmozom. Tudok olyan esetről, amikor már egy milliója összejött a az úriembernek, mikor már úgy gondolta, érdemes lenne az üzletről is elgondolkodnia :)

 

Persze nagy többségünk azért nem áll olyan jól anyagilag, hogy kibírjuk 1 millióig, anélkül, hogy hozzányúlnánk az összeghez.

 

Én még nem tartok ott, de nagyon szeretnék lazán milliókat pihentetni különböző számlákon.

 

Visszatérve a DXN-hez. Tehát már a saját történetem elmondása után találtam új fogyasztókat, akik szintén örülnek, hogy találkoztak a ganodermás kávéval. 

 

Az üzlet alapvetően abból áll, hogy ismerjük, szeressük a terméket és fogyasszuk, mert csak hiteles történet tud bizalmat ébreszteni irántam és a termék iránt is. 

Ha már megbíznak bennem, megveszik, fogyasztják mások is és természetesen tovább mesélik az ő történetüket, mit miért is fogyasztanak. Ennyi.

 

A DXN már több, mint 20 éve létezik, kíváló piaci pozíciót vívott ki magának, még ha nem európai cégről is beszélünk. Ezt azért hangsúlyozotam ki, mert sokan, mikor megtudják, hogy ez "kínai", mert ugye minden húzott szemű ember az, már nem is kell. Igaz, hogy a távolkeleti fűszerek, ételek finomak, használjuk őket és még sok egyéb tárgy is onnan érkezik, mégis el tud rettenteni ez az információ embereket. 

Ezek persze csak kifogások. 

 

A termék kíváló. Ha meg csak az üzlet miatt regisztrál valaki, akkor nem mindegy, hogy honnan is érkezik a pénz?

 

Nem akarok nagyon elkanyarodni a lényegtől, tehát alapvetően fogyasztanunk kell, beszélnünk kell róla és ha érdekel bárkit is, nem árt a kérdésekre válaszolni és segíteni másokat abban, hogy nekik is hasznukra, javukra váljon a DXN.

 

 

Ha szeretnéd te is kipróbálni, megkóstolni a kávét, vagy bármely más terméket, nézz körül a termékek, leírások között, vagy keress meg. Szerencsére egy olyan fantasztikus rendszerről beszélek, ami nem kívánja feltétlenül a személyes kapcsolatot, önállóan is be tudsz regisztrálni, vásároni, számos lehetőség közül tudsz választani.

 

http://aradi.egeszsegeskave.hu/

 

Szép napot és mielőbbi találkozást online vagy személyesen.