A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2014 November
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

nov

30

November utolsó napja

2014.11.30 - vasárnap

Ma van András nap, azaz november 30. Nem mondhatom, hogy vége az évnek, hisz még egy hónap hátra van, de mondhatom, hogy vége egy szakasznak. Tulajdonképpen még csak április óta ismerem ezt az üzletet, tehát nincs egy éve sem. Azóta nagyon sok minden történt velem is és a DXN-nel is.

Első kávém április első napjaiban ittam meg, ami megváltoztatta az életem, ha csak annyiban, hogy nem kísért havonta a visszatérő fejfájásom, ami a vége felé már nagyon besűrűsödött és kiszámíthatatlanná vált. 

Ha az nem lett volna, talán sosem ismerem meg ezt a világot, a DXN világát. Nem volt jó tapasztalatom az MLM nézeteivel. Elmondhattam én is azt, mint sokan, hogy ez nem az én világom, én nem vagyok olyan, elvoltam a saját kis munkámmal és még a mellékállásom is ott volt pluszban. 

Sosem szerettem embereket felhívni azért, hogy vegyenek valamit, felhívjam a figyelmüket általam kínált termékekre. 

Azt szívesen megosztottam mindenkivel, hogy láttam egy jó filmet, olvastam egy tuti könyvet, voltam egy üzletben és ehhez hasonló dolgokra bármikor fel tudtam hívni bárki figyelmét, akiről tudtam, hogy esetleg érdekli. Segítő szándékkal tettem természetesen, nem azért, hogy én ebből hasznot húzzak. 

Abban a pillanatban, hogy a saját nyereségem volt a háttérben, máris mattot kaptam. Az nem ment.

 

Most is megígérem mindekinek, hogy én nem fogom felhívni, csak ha tutira tudom, hogy neki pont ez kell, vagy már fogyasztja ezt a terméket. 

Én sem rajongok azért, ha időrabló módon zaklatnak.

 

Azt viszont szívesen megteszem, hogy elmondjam, nekem ettől a kávétól igenis rendbe jött a havi szokásos visszatérő migrénem. Pontosabban eltűnt.

 

Ki ne örülne ennek, aki szenved miatta. 

 

Nos visszatérve a változásokra,  április óta nagyon sok emberrel megismerkedtem, akik  szintén fogyasztói, hálózatépítői ennek a cégnek. Voltam hajókiránduláson velük, részt veszek, ha tehetem az összes rendezvényükön, szeptemberben Tihanyba is elmentem a kétnapos szemináriumukra. Klub Tihany egy négycsillagos szálloda adott helyet ennek a rendezvénynek, ahol szintén nagyon jó tapasztalatokkal gazdagodtam.  Szóval elég mozgalmas évet tudok magam mögött, de még nincs vége. 

November 11-én bejelentésre került egy nagy lehetőség Kócsó László által, aki a cég első koronás követe Európában.

 

Kívülállónak ez a rang  nem mond semmit, de szívesen kerülnék én is abba a pozicióba.

Szóval egy olyan tervet ismertetett, amire sokan lázba jöttek és elkezdek álmodozni, célokat kitűzni újonnan, terveket szőni, hogyan is kellene kiaknázni ezt a lehetőséget. 

Mi, tagok már nem részesülhetünk minden jóban, amit tud adni ez a program, de megkaptuk mi is a lehetőséget,  hogy az első három hónapban, azaz december 1. és február utolsó napja között bele adjunk minden energiánkat, időnket, lehetőségünket és profitáljunk belőle.

 

Akik most csatlakoznak, nekik persze minden, amit csak adhat ez a tervezet, adva van és aki meglátja benne a pénzt, az üzletet, a gyors előrelépési lehetőséget, nagyon hálás lesz a DXN vezetésének.

 

MLM ilyet még nem adott, állítólag ez példátlan.

 

Vannak is páran, akik eddig csak törzsvásárlóként voltak jelen a cég életében, de ahogy meghallották a híreket, azonnal pattant a szikra, üzleti hajlammal megáldva, a pénzt már messziről megérezve, rájöttek, hogy ez a tuti, most a legjobb helyen vannak.

 

Szóval ez most ami lázban tartja a DXN nagy családját, Európában minden tagra érvényes ez a kiírás.

 

DSP, azaz Dinamikus Start Program

 

Hogy mi az a DSP? Kérdezhetik a facebookon, hisz minden munkatársunk, aki ott reklámoz, ajánlja  a terméket, az üzletet, ezt írja üzenőfalára.

 

 

 

 

Aki kíváncsi rá, részletes választ kaphat tőlem, a nyílt webkonferenciákon, minden DXN tag szerintem már kívűlről fújja.

 

Kár, hogy  már tag vagyok. Gondoltam rá többször, hisz most vehetnék egy csomagot, amit tagként nem. Viszont örülök, hogy már tag vagyok, mert tudom, hogy én biztos nem vennék csomagot, mert nem ismerem a termékeket, tehát nem költenék rá annyi pénzt, mert nem volt akkor sem befektetni valóm, mikor örültem, hogy egy doboz kávét kifizettem a regisztrációs díjon felül. 

 

Most, hogy már tudom mit iszok, milyen étrendkiegészítőket szedek, lazán kifizetném a legdrágább csomag árát is, azt a  kb. 168 000 Ft-t, hisz ebben csak az a sok-sok termék van benne, ráadásul törzsvásárlói áron, a regisztráció ingyenes és a plusz poén, ami nem vicc, hogy 150 %-ban levásárolhatom kedvezményként 10 éven keresztűl, ha az első három hónapban csatlakozom.

 

Másnaptól pedig már én is értékesíthetem ezeket a csomagokat. 

 

Ez valóban egy olyan lehetőség, amit kár kihagyni, csak hát hogyan is tudassuk a nagyközönséggel, hogy ez most egy óriási lehetőség.

 

Lehetőség annak is, aki csak fogyasztója akar lenni a termékeknek. Miért is, mert mindenki levásárolhatja 150 %-ban ezt a nagy csomagot. Ha kisebb értékű kittet vesz, azt kisebb százalékban, de mindenképp visszakapja a befektetett pénzét.  Aki most végiggondolja, hogyan is térülhet még meg neki ez a befizetett tőke, hamar rájön, hogy busásan, ha van érzéke az üzlethez, ha ezzel akar foglalkozni és valóban tesz is azért, hogy visszatérjen a zsebébe a kifizetett összeg. Rájön, hogy egy éven belül milliókat tud bezsebelni, csak gondolkodni és tenni kell.

 

Tudom, hogy nem mindenki van jó üzleti érzékkel megáldva, sebaj. Mindenki előtt nyitva áll a DXN. Lehet továbbra is fogyasztó bárki, lehet hálózatépítő, aki szép lassan, évek alatt fejleszti az üzletét. Mindenki maga dönti el, milyen tempóban és merre halad. 

 

A lényeg, hogy mindenki jól jár, aki megkóstolja a finom kávét, teát, kakaót, étrendkiegészítőket. 

 

Ezek voltak a gondolataim, amik eszembe jutottak a DSP-vel, DXN-el kapcsolatban.

nov

28

Nálad a pont!


Újítások a rendelés menetében, hogy az eddigieknél is gyorsabban, és kényelmesebben eljusson hozzád a kedvenc DXN terméked.

 

Telefonos termékrendelés


2014. december 2-ával elindítjuk a telefonos rendelésfelvételünket.


Hívd a 061-677-7201 telefonszámot és add le a megrendelésedet. 
A telefonszám hétfőtől-péntekig 8:30 - 16:00-ig hívható.

 

Figyelem: minden beszélgetés hangrögzítésre kerül.

Fontos: minden megrendelés alkalmával a DXN kód azonosításával lehetséges csak a rendelés leadás. Legyen szó egyéni vagy csoportos megrendelésről.

 

Lehetőség adódik ezen a módon leadott rendelések esetében a jutalék levásárlásra is, egy fokozottan ellenőrzött és több pontos beazonosítási folyamat kíséretében. Nagyon fontos, hogyha a törzsvásárló valamelyik - regisztrációkor, vagy az intranetben megadott- adatával kapcsolatosan nem tudja azonosítani magát, akkor nem tudja a jutaléklevásárlást igénybe venni. Ezen szabályok a bónusz jogosulatlan felhasználását védik.

 

A rendelésed leadásának végeztével emailben megkapod a vásárlásod visszaigazolását.
Déli 12:00 óráig leadott (előre utalás esetén, amennyiben az utalás is ugyanezen időpontig beérkezik) rendeléseket a következő napon teljesítjük, vagyis másnap a megrendelő átveheti a futártól vagy a GLS csomagponton a csomagját.

 

A megadott telefonszám csak is kizárólag rendelés leadására szolgál, ezért kérjük, más ügyintézéssel kapcsolatosan a központi iroda munkatársai menüpontban megadott elérhetőségeket használjátok.

 

GLS CsomagPont


2014.12.02-től (kedd) pedig rendelkezésetekre áll a GLS csomagpont szolgáltatása is.
Amennyiben a csomagodat csomagpontban kívánod átvenni: 
- akár az előre utalást, akár az utánvétes opciót választod, 
- lehet a csomagod 0- 40 kg súlyú (a GLS csomagolási méreteinek betartásával)

 

Egységesen 1.100.- forintba kerül a GLS csomagpontba szállítás.

 

Mint minden rendelési lehetőségnél, vannak ingyenes küldési értékhatárok:

Egy számlán kiállított, egy megrendelés esetében 30.000.- forint felett.
A csoportos megrendeléseknél (azaz egy címre, több törzsvásárló termékrendelésének egybecsomagolása esetén) 60.000 Ft felett küldjük ingyen a csomagokat.

 

A rendelésed online vagy telefonos megrendelésed alkalmával ki tudod választani a Magyarországon működő több mint 550 csomagpont közül, hogy melyikben szeretnéd átvenni a csomagodat. Fizethetsz előre is, átutalással, vagy a csomagpontban utánvétellel is.


A csomagpontokról előzetesen is tájékozódhatsz az alábbi címen:
https://gls-group.eu/HU/media/downloads/Overview_ParcelShop_HU-20141110-download-29612.pdf

 

A GLS csomagpontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük még ennél is hosszabb nyitvatartással áll az ügyfelek rendelkezésére.

GLS Hungary tájékoztatása a CsomagPontba szállításról:
A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet arról, hogy a csomagja megérkezett a GLS csomagpontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét. Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot, az érkezéstől számított 3. munkanapon e-mailben emlékeztetőt kap. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. Az utánvétes csomagoknál készpénzfizetési lehetőségre van mód.


Online bankkártyás fizetés minden webáruházunkban


Ezzel egyidejűleg pedig nem csak a mobilra optimalizált mdxn.hu oldalon érhető el az online bankkártyás fizetés, hanem minden online vásárlás alkalmával.

 

Bízunk abban, hogy szolgáltatásaink bővítésével, mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb és leggyorsabb rendelési és csomagküldési lehetőséget.

 


nov

25

Bátran nézzétek, lapozzátok, számoljatok és döntsetek!

 

http://images.dxneurope.eu/dxncentral/DSP_hu.flv

 

 

 

A hozzá tartozó videó azoknak, akik időt szánnak arra, hogy a leghitelesebb embertől hallják a program bemutatását.

 

 

 

 

nov

21

Új termékek

2014.11.21 - péntek

Két új termék  jelent meg a palettán.

Ha több terméket is szeretnél megkóstolni, mielőtt elköteleznéd magad bármelyik mellett is, vagy nem szeretnél több ezer forintot ismeretlen ízekre kiadni, pont neked való ez a két csomag.

Több termék van összevállogatva, egyik-másik tuti bejön neked is.

 

Új termék a DXN Europe kínálatában

 

Extra Coffee Try Pack

 

A csomag tartalma:

DXN Cream Coffee (14 g) - 1 tasak

Lingzhi Black Coffee (4,5 g) - 1 tasak

Lingzhi Coffee 3in1 (21 g) - 1 tasak

DXN White Coffee Zhino (28 g) - 1 tasak

Zhi Mocha (21 g) - 1 tasak

 

Törzsvásárlói ár: 1.240.-

Fogyasztói ár: 1.560.-

Sv érték: 442.-

Pontérték: 3,4 pont

 

 

 

DXN Good Morning Try Pack

A csomag tartalma:

Nutrizhi (30 g) - 2 tasak

Spirulia Cereal (30 g) - 2 tasak

Cocozhi (32 g) - 1 tasak

 

Törzsvásárlói ár: 1.590.-

Fogyasztói ár: 2.010.-

Sv érték: 526.-

Pontérték: 5,1 pont

 

 

Megrendelhető a Termékrendelés menüpontból.

 

 

nov

16

Dinamikus Start Program

2014.11.16 - vasárnap

DSP – Dinamikus Start Program

 

Egy azonnali pénzügyi  megoldás  azoknak, akik  nem  tudnak  vagy nem akarnak várni.

Minden Európai országban december 1-én induló program.

A cég 3 start kittel készült.  A, B, C csomagok.

 

Megnevezés

A  csomag

B csomag

C csomag

Ára

167 210 Ft

98 060 Ft

31 450 Ft

Levásárolható

150 %

130 %

110 %

Virtuális számla ideje

4 év

3 év

2 év

Jutalék 60 %         

40 338 Ft

24 819 Ft

7 884 Ft

 

 

 

Ha valaki beregisztrál pl. az A csomaggal, akkor a cég nyit számára egy virtuális számlát.

Amikor a jövőben ő vásárolni fog, akkor nem törzsvásárlói árat fizet, hanem a törzsvásárlói ár mínusz 10 % és ebből a virtuális számlából ezt a cég levonja.

Naprakészen nyomon tudjuk követni az intraneten, hogy az aktuális számla hogy is áll.

Semmilyen vásárlási kötelezettség nincs, ezt 1 kávéval is megteheti akár. Időbeli korlát van csak, hogy mennyi ideig él ez a számla.

 

A csomag esetén 4 év                   B csomag esetén 3 év                                   C csomag esetén 2 év

 

Ezek a csomag  annak is megéri, aki sima törzsvásárló és jelen pillanatban megengedheti magának, így szerez egy plusz előnyt. A törzsvásárlói áron felül még plusz 10 % kedvezménnyel is vásárolhat.

Ezek a csomagok mindenki számára pozitív előnyökkel járnak.  Sokkal könnyebb lesz értékesíteni, mint egy hagyományos csomagot.

Mindhárom kit csak regisztrációval egyidejűleg vásárolható meg, ez egy belépő csomag.

December 1-én és azt követő időben csatlakozók vásárolhatják meg.  Jelenlegi  tagok nem.

Tehát mindhárom csomag tartalmaz egy regisztrációt is.

 

Értékesítéshez nincs vásárlási kötelezettség.

 

 Ha valaki szeretné értékesíteni, akkor nem kell neki egyik csomagot sem megvenni, ez nagyon fontos különbség más MLM cégekhez képest.

Kétféle emberre van szükség:

-          Van, akinek nincs pénze, de nagyon szeretne pénzt keresni. Be tud regisztrálni 5 000 Ft-ért és tud vásárolni egy terméket. Másnaptól már árusíthatja is ezeket a csomagokat.

-          Van, aki megengedheti magának, hogy vegyen csomagot. Nyilvánvaló, hogy neki ez egy plusz lehetőség.

100 pont havi aktivitást fontos ezeknek a csomagoknak az értékesítésénél is. Az tud bónuszt felvenni, aki megveszi a havi 100 pont értékű termékét.

Tételezzük fel, hogy december 1-vel elindul a program és az első héten eladunk 2 csomagot.  December 8-án abban az esetben lehet felvenni a bónuszt, ha az első héten megvan a 100 pont.

Ha még nem sikerült ezt az első héten produkálni, nincs semmi gond, mert  a bónusz addig várakozik, míg nincs meg a kellő mennyiségű pontunk. Ha egész hónapban nem jön össze, mindegy milyen oknál fogva, akkor bizony a kiemelt jutalék is ugrik. Ez valószínű elég ritka és furcsa eset lesz.

 

Ha valakinek nincs pénze, de nagyon szeretne dolgozni és pénzt keresni mit is tud ő csinálni?

Belép 5 000 Ft-tal megvesz egy terméket minimum. Elkezd dolgozni és látja, hogy eladott 2-3 csomagot, akkor veszi meg a 100 pontját. A következő héten kifizeti neki a cég az addig képződött jutalékát.

 

A DXN nem egy nyomulós, kényszerítő eszközöket alkalmazó cég.

 

Hogy fognak forgalmat generálni, ha nem motiváljuk az embereket, hogy dolgozzanak?

Ez egy startprogram.  A cég részéről semmilyen nyomás alatt nem vagyunk. Viszont van egy limit, egy időkorlát. Amíg ezt a csomagot lehet értékesíteni. Ez 12 hét, a belépés pillanatától.

 


December 1-től mindenki újnak számít ebből a szempontból. Tehát a régi tagok ugyan nem vehetnek ilyen csomagot, de december 1-től mindenkinek ketyeg az órája. Azonos feltételekkel lehet 12 héten át értékesíteni a csomagokat.

Eladhatunk mi a 13 hét után is, de onnantól kezdve régi csomagnak fog minősülni számunkra és nem jár érte kiemelt jutalék. Tehát a hagyományos marketing terv lesz rá érvényes.

Az új munkatársat semmilyen hátrány nem éri, ő ugyan olyan csomagot vett meg, mint ha azt az első 12 hétben értékesítették volna számára. Az ő munkája után ugyanúgy jár a 10 % jutalék.

A lényeg, hogy 12 hétig lehet 60 %-os kiemelt jutalékért értékesíteni.

Ez az idő limit tehát, ami arra próbál ösztönözni, hogy az elején nyomjuk meg, akkor keressünk vele pénzt. Utána ott lesz a passzív jövedelem, ami szépen jön a többi csomagból, meg az addigi munkáinkból, persze, ha dolgoztunk az első 12 hétben.

Fontos megjegyzés még. Mindegy mikor lép be az új munkatárs, neki onnantól indul a 12 hét, az összes vele járó lehetőséggel.

 

 

Van egy speciális program még ezeken felül, ami csak az első három hónapra vonatkozik

 

-          Levásárlás ugyanúgy 150, 130, és 110 %

-          Időtartama 10 év

-          Jutalék pedig 70 %

Megnevezés

A  csomag

B csomag

C csomag

Ára

167 210 Ft

98 060 Ft

31 450 Ft

Levásárolható

150 %

130 %

110 %

Virtuális számla ideje

10 év

10 év

10 év

Azonnali jutalék 70 %

47  061 Ft

28 956 Ft

9 198  Ft

 

 

Már csak az a kérdés, hogy készen állsz egy dinamikus startra?