A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2015 November
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

nov

15

Talpmasszázs DXN olajokkal

2015.11.15 - vasárnap

Mivel masszírozok?

 

Megjelent egy új termék a DXN palettáján, ami azonnal felkeltette érdeklődésem. Ismét egy finom olajjal bővíthetem én is a talpmasszázshoz használt olajak körét. Ott sem mindegy mivel érintkezik a bőr, mi szívódik fel. Ha a gyerekek, babák bőre elviseli, akkor a felnőttek talpa is élvezni fogja, meg az én kezem is, hisz a masszázs közvetítő eszköze a kéz. Nem mindegy mit használok nap mint nap. Tehát önvédelemből is a legjobbat, legfinomabbat keresem.  A kiszerelése is gazdaságos, hisz a 200 ml az sokáig elég. 

Ha bárki ki szeretné próbálni gyermeke, vagy saját maga számára, elég széles körben tudja használni. Sminklemosás, masszázs, gyermek popsijához, hajlatainak tisztításához is tökéletes. Az összetevői is reményeim szerint csak pozitív hatású.

 

 


Másik fontos  olaj, amit használok az a gano massage oil, azaz ganodermát, pálmaolajat tartalmazó masszázs olaj. Ezt a DXN terméket is nagyon sokrétűen tudok használni. Persze mindenki, aki beszerzni magának. Arcápolás, kiszáradt, felsértett bőr kezelésére és természetesen masszírozásra is kitűnő.

 

 

Mindkét olaj megtalálható a termékek menűben. Lehet választani az árak között. Regisztráció után mindenki élvezheti a klubtagság előnyeit, törzsvásárlói áron juthat hozzá.

 

Csak kattints az alábbi linkre és máris a webáruházban találod magad !

 

http://aradi.egeszsegeskave.hu/termekek#katnev_3

 

 

 

 

nov

10

Még mindig aktuális

2015.11.10 - kedd

Ez a rövidke videó még mindig aktuális, még mindig benne van a lényeg. Nem csak fogyasztani lehet a termékeket, hanem értékesíteni is. Ki-ki kedvére. A legjobb, ha mindkét lehetőséggel élsz. Sőt, van harmadik lehetőség is, ami maga az igazi üzlet. Fogyassz, ajánld ismerőseidnek, akik szintén fogyasztani fognak és ők is továbbajánlják. Ez maga az üzlet. Nem hiszem, hogy nagyon nagy dolgot árultam el és nem kell csodákat tenni, hogy beinduljon. Ha érdekel, örömmel fogyasztok el veled egy kávét és közben mesélek róla. 

 

">

 

 

ápr

26

Április, tavasz, újrakezdés

2015.04.26 - vasárnap

Itt a tavasz, néha már az időjárás is megmutatja, hogy igenis ideje eldobni a nagykabátot, előrántani a könnyedebb ruhadarabokat. Meg is tesszük, bár a koránkelők, mint én is, megtapasztalhatjuk, hogy 6-kor még tud csípni az idő.

Itt az ideje a gondolataink között is rendet rakni, új szemlélettel nekivágni a szép időnek. Szerencsére a gondolatokat lazán frissíthetjük, nem kötelező a tavalyit előkotorni, leporolni, kimosni, hogy frissnek tűnjön. Keresni kell az új impulzusokat, figyelni kell másokat, másokra, mi az új trend, mit szeretnénk mi elérni, milyen lehetőségeink vannak és ahhoz igazítani az elménket is. Lehet fordítva is. Találjuk ki mi, hogy mit akarjanak mások és arra terelgetni a kívánságaikat.

Nem muszáj mindig nekünk követni a trendet, hanem legyünk mi értékteremtők, új kitalálói.

 

Van, akinek ez könnyedén megy, de sokan inkább maradnak a követők táborában. Egyis sem rosszabb a másiknál, szükség van erre is és arra is. 

 

Aki tavaly még nem akarta megkóstolni a termékeinket, lehet most villant be nála a felismerés, hogy épp itt az ideje. Új élethez az egészség is hozzá kell tartozzon, hisz mit kezdek az ötleteimmel, ha állandóan az orvosi rendelőben ülök, vagy az orrom fújom, kenegethetem magam kenőcsökkel, a szép ruhám meg addig a szekrényben ki is megy a divatból.

 

A gondolatok hadd röpködjenek most ide-oda, tavasszal minden megengedett. :)

 

Majd rendeződnek azok is, de most élvezzük ki minden pillanatát a szép időnek, a virágoknak, kirándulásoknak, ültetésnek, új kapcsolatok ébredésének, új munkatársak jelentkezésének. 

 

Nagyon szeretem a tavaszt, tele vagyok én is ilyenkor várakozással. Lehetünk mi 100 évesek és csak 20-asok akár, teljesen mindegy, amíg vannak gondolataink örüljünk minden pillanatnak.

márc

29

Új bögre, gyűjtőknek is

2015.03.29 - vasárnap

Bevallom én nagyon szeretem a bögréket, csészéket, poharakat, minél változatosabb, nagyobb, kisebb, stb. Itt egy legújabb a kollekciómba. Azóta ebből iszom a kávémat a munkahelyemen. 

 

márc

29

Hajókirándulás - Vác

2015.03.29 - vasárnap

Ismét közeleg egy esemény, amin lehetőség van újabb élményeket szerezni, együtt lenni, ismerkedni, kikapcsolódni. Egy olyan stresszmentesítő nap, ahol  hasonló érdeklődésű emberek között lehetsz.