A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2015 Április
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

ápr

26

Április, tavasz, újrakezdés

2015.04.26 - vasárnap

Itt a tavasz, néha már az időjárás is megmutatja, hogy igenis ideje eldobni a nagykabátot, előrántani a könnyedebb ruhadarabokat. Meg is tesszük, bár a koránkelők, mint én is, megtapasztalhatjuk, hogy 6-kor még tud csípni az idő.

Itt az ideje a gondolataink között is rendet rakni, új szemlélettel nekivágni a szép időnek. Szerencsére a gondolatokat lazán frissíthetjük, nem kötelező a tavalyit előkotorni, leporolni, kimosni, hogy frissnek tűnjön. Keresni kell az új impulzusokat, figyelni kell másokat, másokra, mi az új trend, mit szeretnénk mi elérni, milyen lehetőségeink vannak és ahhoz igazítani az elménket is. Lehet fordítva is. Találjuk ki mi, hogy mit akarjanak mások és arra terelgetni a kívánságaikat.

Nem muszáj mindig nekünk követni a trendet, hanem legyünk mi értékteremtők, új kitalálói.

 

Van, akinek ez könnyedén megy, de sokan inkább maradnak a követők táborában. Egyis sem rosszabb a másiknál, szükség van erre is és arra is. 

 

Aki tavaly még nem akarta megkóstolni a termékeinket, lehet most villant be nála a felismerés, hogy épp itt az ideje. Új élethez az egészség is hozzá kell tartozzon, hisz mit kezdek az ötleteimmel, ha állandóan az orvosi rendelőben ülök, vagy az orrom fújom, kenegethetem magam kenőcsökkel, a szép ruhám meg addig a szekrényben ki is megy a divatból.

 

A gondolatok hadd röpködjenek most ide-oda, tavasszal minden megengedett. :)

 

Majd rendeződnek azok is, de most élvezzük ki minden pillanatát a szép időnek, a virágoknak, kirándulásoknak, ültetésnek, új kapcsolatok ébredésének, új munkatársak jelentkezésének. 

 

Nagyon szeretem a tavaszt, tele vagyok én is ilyenkor várakozással. Lehetünk mi 100 évesek és csak 20-asok akár, teljesen mindegy, amíg vannak gondolataink örüljünk minden pillanatnak.

márc

29

Új bögre, gyűjtőknek is

2015.03.29 - vasárnap

Bevallom én nagyon szeretem a bögréket, csészéket, poharakat, minél változatosabb, nagyobb, kisebb, stb. Itt egy legújabb a kollekciómba. Azóta ebből iszom a kávémat a munkahelyemen. 

 

márc

29

Hajókirándulás - Vác

2015.03.29 - vasárnap

Ismét közeleg egy esemény, amin lehetőség van újabb élményeket szerezni, együtt lenni, ismerkedni, kikapcsolódni. Egy olyan stresszmentesítő nap, ahol  hasonló érdeklődésű emberek között lehetsz. 

 

márc

22

Tavasz - restart

2015.03.22 - vasárnap

2015 tavasza is hoz új dolgokat. Először is egy fantasztikus születésnapi szemináriummal indul az idei tavasz számomra. 

 

Gárdonyi Nautis szállodában találkoztam újra a "nagy család"  tagjaival.  Az előadások érdekesek voltak, néhol szívszorítóra sikerült. 

A szórakozás sem maradt el, az esti gálavacsorát követő ki mit tud változatos volt. Persze lehetett volna több jelentkező. 

 Másnap reggel korán egy kis zumbával fűszereztük meg a programot. Wellnes programunk így vált teljessé.

 

Nem akarok részletes beszámolót tartani, hisz aki ott volt, az mindent tud, mert átélte. 

Aki még nem volt ezeken a rendezvényeken, csak javasolni tudom, mert ennél jobb alkalom kevés akad, ami még jobban összekovácsolja a csapatot. Sokat megtudhatunk a többiekről, oldott hangulatban, kellemes légkörben jobban esik a beszélgetés is. 

 

 

Miért a címben a restart szó? Számomra most lesz az első szülinap ebben az üzletben és egyben az újraértékelés is. Mindenki életében történnek események, dolgok, amelyeket kevésbé tud befolyásolni, vagy ha tudja is, dönteni kell és el kell tudni fogadni a tényeket. Mégpedig azt az én esetemben, hogy nem jutott mindenre kellő energia, amire szerettem volna. A hangsúly áthelyeződik időnként, a magánélet viszi a pálmát vagy az üzlet? Egy kis kényszer pihi után újra fel kell vennem a ritmust a többiekkel, vagy csak saját elvárásaimmal. Újrakezdeni mindig lehet, a munka megvár, csak tudni kell hol is a helyünk az életben. Nagy szavaknak tűnnek, de egyáltalán nem azok. Aki él és mozog, változik a környezete, a gondolkodása, stb.  Tehát mégis mozog a Föld, vele együtt mi magunk is. 

 

Pár kép kedvcsinálónak és emlékeztetőnek a 6. szülinapi rendezvényről.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dec

30

 

 

Miről is szól a DXN, miről szól az ajánlatom?

 

 

Ha a cég történetére vagy kíváncsi, javaslom nézz körül a weboldalamon.

www.aradi.egeszsegeskave.hu

 

Most csak annyit, hogy 21 éves vállalatról beszélek, bejegyzett, minősített termékekkel. Magyarországon, Európában 6 éve van jelen. Stabil, megbízható, nem a csillogásról szól.

Elsősorban kávés cégként emlegetik, de nem a kávé a fő profilja. Ez inkább a belépő terméke.

Kávét majdnem mindenki fogyaszt, ezt a terméket tudom én is a legkönnyebben értékesíteni. Ezért hiszik azt sokan, hogy csak ez van a tarsolyunkban.

 

Ez egy ganoderma gombás termékeket forgalmazó cég, de vannak étrendkiegészítők , kozmetikumok, élelmiszerek, teák, testápolási cikkek is.  A ganodermáról is van bőven információ a honlapomon.

Számomra a kávé és a spirulina alga, valamint a ganoderma kapszula a fő egészségmegörző hármas, amit naponta fogyasztok, de a ganodermás fogkrém, a ganodermás szappan is napi szükségletté vált. A többi terméket is szép lassan kipróbálom, használom, de az első három helyet mindenképp a kávé, alga és ganoderma foglalja el.

 

Itt lehetsz törzsvásárló és ha üzletileg is érdekel, akkor hálózatépítő is.

Ezeknek a termékeknek a fogyasztása, megtapasztalása fontos, a lényeg, hogy  hitelesen tudd továbbajánlani azokat. Az üzletépítésnek nem feltétlenül alapja a termék ismeret, de nem árt. Lelkesedhetünk magáért az üzleti lehetőségért is, avval is magunkkal tudjuk ragadni a belépőt, főleg most, hogy beindult a DSP program, ami egyedülálló módon tudja beindítani vállalkozásunkat.

Ha a termékért tudsz lelkesedni, az az igazi, mert nincs annál hitelesebb előadó, mint aki pozitív élményekről tud beszámolni.

 

Hogy hogyan tesszük mindezt?

Lehet online és offline módon is. Kinek-kinek saját lehetőségeit kell kihasználni. Keverheted a módszereket, lépj ki a megszokott kereteid mögül, ha elég bátor vagy és lelkes. Ismerősök, barátok, munkatársak kávézásra invitálása nem nehéz. Család, rokonok bevonása is szóba jöhet. A módszerek, hogy hogyan ajánlod tovább, miként mutatod meg a finom kávékat, a spirulinát, teát, testápolási termékeinket, rád vannak bízva, ötleteket kaphatunk egymástól.

 

Ami adott a tagok számára: webkonferenciák hetente, van nyílt, ahova vendégeket hívhatunk, van munkatársi, ahol egymást segítő előadásokat hallhatunk. Személyes találkozó hetente, havonta. Kisebb nagyobb összejövetelek havi szinten lehetőséget biztosítanak a megbeszélésekre, tanulásra, új dolgok bemutatására. Negyedévente üzletépítő szeminárium, ami országos, sőt, a  környező országokból is ellátogatnak munkatársaink. Családi nap, hajókirándulás, nagyobb hajóutak sikereket elért tagok számára majdnem minden évben adódik.  A hajóutakon résztvevők száma folyamatosan növekszik.

 

Mielőtt beregisztrálsz, taggá válsz, érdemes átgondolni milyen módon is teszed.

Miért is szeretnél csatlakozni? Üzletileg érdekel vagy csak fogyasztó szeretnél lenni?

Mérd fel a lehetőségeidet, milyen termékeket szeretnél kipróbálni, fogyasztani!

Finom lúgosító, egészséges kávét akarsz inni? Fontos immunrendszered erősítése? stb…

Csomaggal, vagy csak a legegyszerűbb módon lépsz be közénk?

 

·         Ha csak fogyasztóként, kipróbálásra akarsz pl. egy doboz kávét, akkor vagy beregisztrálsz, vagy teljes áron vásárolsz tőlem, vagy a webáruházamon keresztül.

·         Fogyasztóként, ha más is érdekel a kávén kívül és lehetőséged van anyagilag többet is beletenni, akkor már gondolkodhatunk üzleti csomagban is, mert ha a következő oldalon található DSP részt elolvasod, rájössz, hogy mindenkinek megéri azt venni.

·         Ha üzletileg vagy érintett még mindig maradhatsz egy egyszerű 5000 Ft + minimálisan egy termék megvételénél. Ekkor is érdemes elolvasnod a DSP résznél leírtakat.

·         Ha üzletileg csatlakozol és tudsz is invesztálni bele minimum 27 150 Ft-t, akkor érdemes végig nézni a csomagok tartalmát, mi áll hozzád közelebb. Szerencsére nagy a választék csomagvariációk terén.

 

Bármilyen szándékkal is csatlakozol törzsvásárlóink sorába, nem leszel kényszer alatt. A cég felnőttként kezel mindenkit, nem használ manipulatív eszközöket a forgalom növelése érdekében.  Ez nagyon fontos tényező. Ami fontos: érezd jól magad, miközben pénzt is kereshetsz.

 

 

A hozzánk vezető út - ha kedvet érzel az üzlethez, ehhez a munkához, teljesen mindegy milyen okok miatt – szabad.

Elérhetőségeim:

www.aradi.egeszsegeskave.hu

 

telefonszámom: 06 70 63 33 349;   e-mail címem: Finomkave@hotmail.com

 

Skyp: bella196807

 

Facebook profilom:  Aradi Erzsébet

 

 

Ha legújabb programunk, a Dinamikus Start Program is érdekel, a következő oldalon röviden, tömören leírtam számodra.  Minden, ami ezeken az oldalakon található, egy kivonat, igyekeztem egy érdeklődő szemszögéből jegyzetelni. Kérlek, ha bármilyen kérdés merül fel az előzőekkel, vagy az ezután következőkkel kapcsolatban, mindenképp szegezd nekem azokat!

 

 


 

 

DSP – Dinamikus Start Program

 

Egy azonnali pénzügyi  megoldás  azoknak, akik  nem  tudnak,  vagy nem akarnak várni.

Minden Európai országban december 1-én indult ez a program.

 

A cég jelenleg 6 start kittel készült.  A, B, C és A1, B1, C1 csomagok.

 

 

pl.

Megnevezés

A  csomag

B csomag

C csomag

Ára

167 210 Ft

98 060 Ft

31 450 Ft

Levásárolható

150 %

130 %

110 %

Virtuális számla ideje

4 év

3 év

2 év

Azonnali jutalék 60 %

40 338 Ft

24 819 Ft

7 884 Ft

 

 

 

Ha valaki beregisztrál pl. az „A” csomaggal, akkor a cég nyit számára egy virtuális ún.  kedvezmény számlát.

 

 „A”  csomag esetén erre a számlára rákerül a 167 210 Ft 150 %-a,  azaz 250 815 Ft.

Amikor a csomag megvétele után ismét betér az üzletbe és vásárolni fog, akkor nem a törzsvásárlói árat fizeti, hanem a törzsvásárlói ár mínusz 10 % és ebből a virtuális számlából ezt a cég levonja.

Naprakészen nyomon tudjuk követni az intraneten, hogy ez a számlánk hogyan is áll.

 

Semmilyen vásárlási elvárás nincs, akár 1 kávé megvételénél is igénybe vehetjük a 10 % jóváírását. Csak időbeli korlát van a számla levásárolhatóságára.

 

A csomag esetén 4 év                   B csomag esetén 3 év                          C csomag esetén 2 év

 

 

Ez a csomag annak is megéri, aki nem üzletileg, csak törzsvásárlóként szeretne belépni tagjaink közé. Ha jelen pillanatban megengedheti magának, plusz előnyöket tud szerezni.

Tehát a törzsvásárlói ár -10 % kedvezménnyel mindenki jól jár.

 

A DSP kittek további előnyei:

Sokkal könnyebb értékesíteni, mint a hagyományosat.

Megvételével  a regisztrációt is megkapjuk, tehát automatikus a törzsvásárlói státuszunk.

 

Értékesítéshez nincs vásárlási kötelezettség!

 

Mit is jelent ez?

 Ha valaki szeretné ezeket a csomagokat értékesíteni, mert rájött, hogy ez mekkora üzlet, de nincs pénze egyetlen csomag megvételéhez sem, megkapja a lehetőséget. Ez nagyon fontos különbség más MLM cégekhez képest.

 

Mi a teendő ebben az esetben?

Be kell regisztrálni 5 000 Ft-ért és minimum egy terméket meg kell venni. Másnaptól már árusíthatja is ezeket a csomagokat.

A kiemelt jutalék és a bónusz jóváírásához viszont elengedhetetlen a minimális 100 pont havi aktivitás, tehát az tud bónuszt felvenni, aki megveszi a havi 100 pont értékű termékét.

 

Akinek csak arra volt lehetősége, hogy belép 5 000 Ft-tal és megvesz egy terméket, érdemes végiggondolnia a következőt:

Ha már eladott 2-3 csomagot, meg tudja venni a havi 100 pontját. Érdemes, mert csak így kaphatja meg addigi munkája után a jutalékot, a munkája gyümölcsét.

Ha még nem sikerült ezt az első héten produkálni, nincs semmi gond, mert a bónusz addig várakozik, míg nincs meg a kellő mennyiségű pontunk. Ha egész hónapban nem jön össze, mindegy milyen oknál fogva, akkor bizony a kiemelt jutalék is ugrik. Ez valószínű elég ritka és furcsa eset lesz.

 

A DXN nem egy nyomulós, kényszerítő eszközöket alkalmazó cég.

 

Hogy generálnak forgalmat, ha nem motiváljuk az embereket, hogy dolgozzanak?

Ez egy startprogram.  A cég részéről semmilyen nyomás alatt nem vagyunk. Viszont van egy limit, egy időkorlát. Ezt a csomagot csak 12 héten át lehet kiemelt jutalékért értékesíteni.

Eladhatunk mi a 13 hét után is, de onnantól kezdve régi csomagnak fog minősülni számunkra és nem jár érte kiemelt jutalék. Tehát a hagyományos marketing terv lesz rá érvényes.

Ha a 13. hét után értékesítjük  csomagjainkat, az a tag, aki megvesz egyet, 12 héten keresztül szintén kiemelt jutalékért értékesíthet.  Tehát az új munkatársat semmilyen hátrány nem éri, ő ugyan olyan csomagot vett meg, mint ha azt az első 12 hétben értékesítették volna számára. Az ő munkája után ugyanúgy jár a 10 % jutalék az eladónak.

 

A lényeg, hogy 12 hétig lehet 60 %-os kiemelt jutalékért értékesíteni.

Ez az idő limit tehát, ami arra próbál ösztönözni, hogy az elején nyomjuk meg, akkor keressünk vele pénzt. Utána ott lesz a passzív jövedelem, ami szépen jön a többi csomagból, meg az addigi munkáinkból, persze, ha dolgoztunk az első 12 hétben.

 

Fontos megjegyzés még. Mindegy mikor lép be az új munkatárs, neki onnantól indul a 12 hét, az összes vele járó lehetőséggel.

 

 

 

2015. február 28-ig van egy speciális promóció

 

Van egy speciális program még ezeken felül

 

-          Levásárlás ugyanúgy 150, 130, és 110 %

-          Időtartama 10 év

-          Jutalék pedig 70 %

 

Megnevezés

A  csomag

B csomag

C csomag

Ára

167 210 Ft

98 060 Ft

31 450 Ft

Levásárolható

150 %

130 %

110 %

Virtuális számla ideje

10 év

10 év

10 év

Azonnali jutalék 70 %

47  061 Ft

28 956 Ft

9 198  Ft

 

Összefoglalva a DXN-nél elérhető lehetőség egy hónapban, ha eladunk egy DSP „A” kittet. (Az összegek függnek az aktuális Euro árfolyamtól.)

167 210 Ft-ért értékesítünk egy „A”  csomagot, ami után már a következő héten felvehetjük  az azonnali kiemelt jutalékot. Ez 2015. február 28-ig 47 061 Ft, utána 40 338 Ft. Feltétele, hogy meglegyen a havi minimális 100 pont értékű vásárlás. A hagyományos marketing tervben szereplő bónuszok jönnek még hozzá.

 

 

Ha a belépő  szempontjából nézem a dolgot:

 

Kiadok 167 210 Ft-ot azonnal, ami csak a termékek árát tartalmazza törzsvásárlói áron.

·         Tehát kapok 167 210 Ft értékű terméket, amivel szabadon gazdálkodhatok. Termékmintám már azonnal van, tarthatok kávékóstolókat, bemutatókat, elajándékozhatom, értékesíthetem, amiből az azonnali haszon 25 %.

·         Kapok 150 % értékben levásárlási lehetőséget a kedvezményszámlámon, amit vásárlásonként tudok igénybe venni, törzsvásárlói ár – 10%, míg le nem nullázódik a virtuális számlám.

·         Értéke: 250 815 Ft

·         Másnaptól már értékesíthetem ezeket a csomagokat is.

·         Ingyenes tagságot, ami egy életre szól és örökölhető.

·         Intranet használat, hírlevél, videoküldő szolgálattal

·         20 nyelven igényelhető weboldal, webáruház.

·         Törzsvásárlói kedvezményt

 

Ha csak a minimális 5 000 Ft + minimálisan 1 db szabadon választott termék megvételével lépek be a DXN tagjai sorába akkor mit is kapok ezért az 5000 Ft-ért?

·         Másnaptól már értékesíthetem bármelyik terméket, a DSP csomagokat is.

·         Intranet használatot, tele az elmúlt időszak tudásanyagával, amihez majdnem 100 %-ban ingyen jutok hozzá. Video és hírlevél küldő szolgálattal kiegészítve.

·         20 nyelven igényelhető weboldalat, webáruházat.

·         Törzsvásárlói kedvezményt

 

 

 

 

 

Már csak az a kérdés, hogy készen állsz egy dinamikus startra?