A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2014 Augusztus
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

30

Tihany - szeminárium

2014.08.30 - szombat

 

 

Már csak egy hét van hátra és újra együtt lesz a nagy csapat, ismerkedhetünk, tanulhatunk. Lesz lazulásra is lehetőség. Úgy hallottam sokan megrendelték már a jó időt is.

 

 

 

 

 

 

 

aug

28

Naná, hogy spirulina

2014.08.28 - csütörtök

Spirulina platensis – a legutóbbi évtized felfedezése. Csak mikroszkóppal látható, valódi fehérje- és vitálanyagbomba

Spirulina – mikroszkopikus vízinövény, több mint 500 millió éve terem a földön, az emberi szervezet számára rendkívül értékes anyagok kombinációját tartalmazza.
Földünkön ma 25 ezernél is több algafajta él: sós vízben fordulnak elő, vagy édesvíziek, más fajták a talajban, a növényeken vagy sziklákon honosak. A több méter hosszú, tengerekben élő makroalgáktól a csak mikroszkóppal látható egysejtűekig terjed a fajta gazdagsága. Ilyen mikroalga az apró, kékeszöld Spirulina platensis is.

 

Spirulina nélkül nem lenne élet!


E nélkül az algafajta nélkül életünk aligha elképzelhető. Ennek a spirál formájú, kékeszöld algának köszönhető a Földön az élet valamennyi formája. 3,6 milliárd évvel ezelőtt kezdte el fotoszintézis útján termelni bolygónkon az oxigént, és ezzel megteremtette a magasabb szintű életlehetőséget. Máig fennmaradtak, és mindig megújulnak ezek a mikroorganizmusok.

A spirulina algák sejtfala nem emészthetetlen cellulózból épül fel, hanem emészthető mucopoliszacharidból álló réteg képezi külsejüket. Ezért nem terhelik meg a szervezetet, és tartós fogyasztásra is alkalmasak. A spirulina ideális étrendkiegészítő, mivel szervezetünket sok vitálanyaggal látja el.

Az egyedülálló spirulina

Amerika és Mexikó természeti népei már évezredek óta értékes vitálanyagként, élelmiszerként és fontos energiaraktárként tartják számon a zöld aranyat, a zöldesen csillogó mikroalgát.

 

 

A spirulinát kínai farmokon tiszta – ivóvíz-minőségű – vízben tenyésztik, ami nem tartalmaz semmi adalékot és vegyi anyagot. Magas klorofilltartalmuknak köszönhetően ezek az algák tökéletesen át tudják alakítani a napenergiát létfontosságú fehérjévé.

Nagy mennyiségben találhatók a spirulinában nukleinsavak (RNS-DNS) és klorofill is. Az utóbbi kitűnő regeneráló, dezodoráló szer, jó baktériumellenes hatású. Mindez a Spirulinára irányította az orvos és biokémikus kutatók figyelmét. Számos vizsgálatot kezdtek az Egyesült Államokban, Japánban, Franciaországban és Angliában a Spirulina hatásainak további tisztázására.

Ezek a vizsgálatok kiemelkedően kedvező eredményt mutattak a vírusfertőzések legyőzésében. Bizonyított a Spirulina jótékony hatása többféle herpeszvírus, influenza-A vírus és többek között HIV-1 (AIDS-vírus) esetén. Indiában a közelmúltban több betegen vizsgálták a Spirulina hatását a szájnyálkahártya rosszindulatú megbetegedésének megelőzésében, illetve kezelésében. Ebben a kutatási programban is bebizonyosodott a Spirulinát alkotó anyagok kedvező hatása. Egyértelmű, hogy a Spirulina erősíti az immunrendszert, illetve megköti a szabadgyököket. Emiatt az orvosok egyre gyakrabban alkalmazzák különféle daganatos betegségek kiegészítő kezelésében is.

Miben segíti a Spirulina alga?

Az alga magas ásványianyag-, nyomelem- és vitamintartalmuknak köszönhetően:

- serkenti a sejtépítést – főleg az aminosavak és B-vitaminok,
- fokozza a regenerálódást – létfontosságú zsírsavak, aminosavak, klorofill és fikocianin,
- javítja a bőr és a kötőszövetek rugalmasságát – ásványok, aminosavak, klorofill,
- véd a csontritkulás ellen – ásványok, nyomelemek,
- segíti a salaktalanítást, a nehézfémek kiválasztását – klorofill, fikocianin, ásványok, nyomelemek (szelén!),
- támogatja a vérképzést – ásványok, B-vitaminok, klorofill,
- mérsékeli az allergiás tüneteket – a mangán elősegíti a tüneteket kiváltó hisztaminlebomlást,
- támogatja a daganat elleni védelmet – nyomelemek, fikocianin, klorofill, zsírsavak,
- javítja a sejtanyagcserét – klorofill, króm, szelén, zsírsavak.

 

 

Az alga tökéletes összetételű tápanyag, több vitamint (A, B1, B2, B6, B12, D, E), enzimet(klorofill), ásványi anyagot (kálium, jód, kalcium, magnezium, vas) tartalmaz, mint sok más élelmiszer, ezért használhatjuk táplálékkiegészítőként.

A spirulina nagyon gazdag fehérjékben, 100 g spirulinában 60-70 g fehérje van, ez háromszor több mint ugyanekkora mennyiségű disznóhúsban, kétszer több mint a marhahúsban és a halban és 50%-al több mint a szójababban. A spirulina sejteket nagyon könnyen feldolgozza az emberi szervezet, a felszívódási arány eléri a 65-80% -t, míg például a szójababok sejtjei a szervezetben csak 40%-ban kerülnek be. Ezenkívül, a spirulina 18 féle aminosavat is tartalmaz, amelyek szükségesek az emberi szervezet számára, közülük 8 fajta nem bomlik fel a szervezetben. A spirulina tartalmaz egy sor szükséges ásványi anyagot, nyomelemet, többek között például, vasat is, kalciumot, nátriumot, káliumot, rezet, mangánt, magnéziumot, cinket, foszfort, szeléniumot, sokfajta vitamint, nukleinsavat, V-linolénsavat, cholin-esterozát, kék-algint, poliozát, mannitolt, klorofilt, fenolt, enzimeket és más hatóanyagokat.

A spirulina nagy vastartalommal és B12-es vitamin-tartalommal rendelkezik. 10 g spirulina porban annyi vas van, mely megfelel 450 g sóskának, avagy 320 g májnak. A spirulina B12 vitamin tartalma alapján háromszor felülmúlja a májat, ezért a spirulina nagyon jó hatású vashiányos megbetegedések és rosszindulatú vérszegénység megelőzésére.

A spirulina nemcsak gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat.
A kutatások bebizonyították: 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. Az utóbbi időkben az összes spirulina tartalmú élelmiszer nemzetközi sikert aratott.

Hosszú időn keresztül sem jár mellékhatásokkal a fogyasztása.

 


Az információk forrása:  
 http://www.spirulina-chlorella-microalga.com/

A keresőkben ha rákeresel a spirulinára, rengeteg információ található még, rosszat még nem olvastam sehol.

aug

20

Miért is?

2014.08.20 - szerda

Volt egy rendszeresen visszatérő fejfájásom, migrénem. Becézhetem bárhogy, nem szerettem. Találkoztam egy orvossal, aki csodák csodájára nem gyógyszert írt fel, hanem egy élvezetes alternatívát javasolt. Ha kávézom, cseréljem le a régit. Kívácsiságom győzött, megvettem az első dobozzal és bejött.

Nem is tudtam elképzelni miből lehet az a kávé, amire le kell majd cserélnem az általam igazinak ismert kávét.

Megismertem a valódi Brasil arabica kávé és ganoderma gomba ötvözetét, így állt elő a lúgosító hatású kávé, amiről elmondhatom, hogy kávé ízű kávé. Ugyanúgy lehet ízesíteni, mint a főzött kávét, eleinte elszórakoztam vele, de ma már nem bíbelődök. Van legalább 8 féle kávé, abból a bőséges választékból már megtaláltam a nekem legjobban megfelelőt.

 

http://aradi.egeszsegeskave.hu/termekek

 

Vihetem magammal bárhova, kirándulás, nyaralás, munkahely nem akadály, még a pénztárcámba is belefér egy tasakkal, egy női táskába még egy dobozzal is, osztogathatom, ha kedvem támad.

Az elkészítésénél csak az a fontos, hogy legyen max. 80 fokos víz, de akár hideggel is elkeverhető és élvezhető.

Hogy mi ebben a plusz?

Sorolhatnám. Azon kívűl, hogy megoldottam a problémám, egy másik égető gondomra is megoldást nyújt hosszú távon . Azért hogy én ezt a kávét iszom, a forgalmazó cég fizet nekem. És már átléptünk az üzleti részbe. Nem kötelező, van, aki nem is él a lehetőséggel, csak élvezi a termékek pozitív hatásait. Végiggondoltam és nem hagytam ki, hisz veszteni valóm nincs. 

Már beregisztráltam, hogy olcsóbban jussak a termékekhez, ennél több kiadás pedig nincs ezután. Ez a regisztrációs díj 5 000 Ft , egy életre szóló tagságot jelent, kb. egy doboz kávé ára. 

Az ismerőseimnek mindenképp beszámolok mit iszok, mitől nem fáj a fejem már hónapok óta. Erről nem beszámolni vétek. Különben is minden piszlicsári dolgot elmesélünk egymásnak. Hova járunk fodrászhoz, melyik turiba érdemes betérni, hisz jönnek a kérdések: jaj honnan van ez a cuki póló, ki csinálta a körmöd, a hajad magadnak fested, stb...Ilyenek vagyunk mi nő, de a férfiak is tudnak ám hasonlókat, csak más témában. Autó, motor, film, foci... Tehát ezzel a tulajdonságunkkal folyamatosan reklámot csinálunk az adott terméknek, szolgáltatásnak, eladjuk szó szerint a lelkesedésünkkel.

Ha megérted, hogy ez az üzlet is csak így működhet, működik, akkor rájössz, hogy te is képes vagy erre. Nem kerül nagy erőfeszítésedbe és még pénzt is kapsz érte.

Ez a lényeg.Gondold végig,  hányan kávéznak körülötted. Ha csak  a töredéke lecseréli a te lelkes és hiteles elbeszélésed alapján, már megéri. A folytatását továbbgondolhatod. 

Ha te is szeretnéd lecserélni a kávéd hozzám hasonlóan, ezen a weboldalon beregisztrálhatsz teljesen online, még csak személyes kapcsolatra sincs szükség velem.

http://aradi.egeszsegeskave.hu/member_registration_private

 

Intézhetsz mindent teljesen egyedül. Viszont bármikor szívesen segítek, ha elakadsz, vagy bármilyen kérdésed van. Ezen a weboldalon szinte minden információt megtalálsz, ami az elinduláshoz, a fogyasztáshoz kell.


Köszönöm, hogy elolvastad az írásom és várlak a csapatomban fogyasztóként, vagy munkatársként.

 

 

aug

19

Mindennapi kávém

2014.08.19 - kedd

Az én kedvencem továbbra is a krém kávé. Jöhet finomabb, édesebb, nem tudja leverni az első helyről semmi. Főleg a számomra nagyon fontos tulajdonsága miatt. Nem tartalmaz cukrot. Ennek ellenére  finom, krémes, nincs keserű utóíze. Napi kettőt iszom belőle, nem két tasakkal, csak két kis csészével és tökéletesen fedezi koffein igényem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aug

15

Kávé

2014.08.15 - péntek

Még mindig kávé. Annyi szó esik róla, ezért még egy cikk, ami mellette szól. Csak azért is.

http://menshealth.hu/egeszseges-kave-koffein-pozitiv-hatasai/