A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2014 Október
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

31

Tisztelt Üzlettársaink, törzsvásárlóink!

 

2014-ben, amikor a legtöbb világmárka, valamint a magyar kereskedő és MLM cégek többsége rendelkezik webshoppal és kínálja árucikkeit az Interneten, be kell lássuk, az Internetes kereskedelem nem a jövő, hanem egyértelműen a jelen értékesítési formája lett. Ez mára, világ és európai trend is, amelyhez nekünk is csatlakoznunk kell!

Ezért a DXN Europe Kft. vezetése, a DXN legmagasabb üzleti szinten lévő magyar vezetőinek maximális támogatásával, megfontolt és felelős döntést hozott arról, hogy a DXN termékeinek vásárlását, 2015. január 1-től a szerződéses service centereiből a DXN webáruházába teszi át.A DXN olyan termékskálát kínál, amely miatt Számodra az Internetes vásárlásnak csak előnyei származnak. Ehhez igazítva a jövőben minden felületen rendelkezésedre áll a bankkártyás fizetéslehetősége is. A teljesség igénye nélkül az előnyök a következők:

- kényelmes és nem helyhez kötött, mert akár az otthonodban, fotelből vagy útközben az okos telefonodról is le tudod adni a megrendelésed

- a Te időbeosztásodhoz igazodik, mert a hét minden napján, éjjel-nappal nyitva van

- gyors, mert pár kattintás és a megrendelésed feladásra kerül

- online azonnal, vagy előre utalással, illetőleg utánvéttel is fizethetsz

 

További előnyök:

- mindenki számára lehetőség nyílik a termékek  levásárlása a jutalékból!

- a DXN termékek népszerűsítésére szolgáló összes kiadvány, képzési anyag, CD, könyv, prospektus, rendezvényekre szóló elővételi és kedvezményes jegyek, azaz a teljes portfóliónk elérhetővé válik számodra, és itt is élhetsz a jutalékból történő levásárlással.

 

Tudjuk, az Internet, illetve a kereskedelemnek ez a formája egyelőre nem mindenki számára elérhető, ezért ezen üzlettársainkra, törzsvásárlóinkra is gondoltunk. Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy Részükre, illetve mindenki számára telefonos rendelés leadási lehetőséget biztosítunk szinte, az összes előbb említett előnyök megtartása mellett.

 

Az online, illetve telefonon leadott megrendelések kiszállításához, stratégiai partnerként, Európa vezető csomaglogisztikai szolgáltatóját a GLS-t választottuk.

Miért a GLS?

- mert több mint 4.000 feletti ügyféllel, 443 szállító járművel rendelkezik.

- Jelenleg közel 550, többségében késő estig és hétvégi nyitvatartási idővel /számos 0-24 óráig nyitva tartó lehetőséggel/ rendelkező átvételi helyen biztosítja a csomagok átvételét, az országosan folyamatosan bővülő GLS csomag pont átvételi helyeivel, ahol a csomagodat 4 napig veheted át!

 

https://gls-group.eu/HU/hu/depo-gls-csomagpont-kereses

 

A  DXN csomagjainak a GLS csomagpontok-ba való termékeljuttatására egyedülálló ajánlatot kaptunk!

- Ez minden csomag esetében 0-40 kg-ig előre utalással is, és utánvéttel is egységesen 1.100.- ft!!!

- Ezen kívül szintén a csomag pontokba szállítás esetén csökkentettük a csomagküldés árát!

- Függetlenül az előre utalástól, vagy az utánvétes fizetéstől, 1 számlán 30.000.- felett, összecsomagolásnál 60.000.- forint felett a csomagküldés ára INGYENES!!!

- továbbra is rendelkezésedre áll a házhoz szállítás (címedre) történő kiszállítás, melynek a jelenleg is érvényben lévő árai nem változnak /az egyébként is a DXN európai szállítási díjaihoz viszonyítva az egyik legalacsonyabb/ a házhoz szállítás esetében a GLS e-mailt küld, majd a kiszállítás napján egy sms-t, amiben 4 órás intervallumban megadja a csomag átvételének idejét, illetve a kézbesítő futár telefonszámát is, akivel ha szükséges egyeztetni tudsz

- ezeken kívül csoportos és egyéni rendelést is leadhatsz, mindezeket rendkívül kedvező, vagy akár díjmentesen is biztosítjuk Számodra

 

 

Nálad a PONT!

A 2015. január 1-től érvénybe lépő változások, és új szolgáltatások mindenre kiterjedő további tájékoztatását későbbiekben az Intranetből ismerheted meg.

2014. december 31-ig a megrendelés, és a vásárlás az eddigi gyakrorlat alapján történik.

 

Hűséges és rendszeres törzsvásárlóinknak ezúton is köszönjük, hogy eddig is a DXN termékeit vásárolták. Bízunk abban, hogy a jövőbe mutató és hatékony fejlesztéseinkkel még kényelmesebben, gyorsabban és egyszerűbben jutnak el Hozzátok a kedvenc DXN termékeitek.

 

okt

26

Olyan termékeket kínálok mindenkinek, amelyek többségében az egészséges életet célozzák meg. Biztos hallottatok már a pecsétviaszgombáról, vagy más néven ganodermáról. Ha nem, érdemes utánanézni, milyen jó hatással van a szervezetünkre. Ezt a gombát tették bele a kávéba, amitől mondhatjuk, hogy az arabica kávénk lúgosít, belekerült a szappanunkba, ami a tapasztalatok alapján ekcémás esetekben is jól szerepel. Van külön kapszulában  és por alakban is. A spirulina alga a jövő élelmiszere, szinte minden fontos aminósav megtalálható benne és itt most nem is akarom felsorolni az összes összetevőjét. Kakaó gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt kedvence és a gomba tartalmának köszönhetően szintén pozitív hatással van ránk. Aki nem kávézik megismerkedhet a teáinkkal. Ganodermás fogkrém, kozmetikum, stb. Katalógusunk lapozható formában megtalálható a weboldalamon, ahonnan azonnal rendelni is lehet. Akár törzsvásárlói áron, akár fogyasztói áron, ez a te döntésed. Itt egy 5 000 Ft-os egyszeri regisztrációs díj megfizetése után maradhatsz pusztán fogyasztó, de bármikor dönthetsz úgy is, hogy üzletileg leszel érdekelt. Ki sem kell mozdulni otthonról, online elintézhetsz mindent. Vásárlást, regisztrációt, a GLS futárszolgálat házhoz viszi, akár már másnapra a kért termékeket. A munka is végezhető online teljes mértékben, de lehetőség van személyesen is bekapcsolódni. Webkonferenciák, élő rendezvények heti-havi szinten, mindenki eldöntheti saját maga, hogy is szeretné, épp a lehetőségéhez mérten végezheti. Felnőttként kezel minket a cég, nincsenek elvárások, kötelező dolgok. Ez egy hatalmas pozitívuma. Senki sem fog üldözni, hogy vegyél, adj el, majd ezt te eldöntöd, mikor mire van időd, lehetőséged. Egy kicsit hosszúra nyúlt a mondanivalóm, de sokan kérnek részletes információt, miről is van szó. Nem egy azonnali  pénzre kell számítani, ha üzletileg gondolsz rá, de szorgalmas, kitartó munkával 1-2 éven belül nagyon szép pénzhez, akár milliós nagyságrendűhöz juthatsz. Nagyon szeretem a csapatot, rendkívül családias, mint egy régivágású munkahely. Családi nap, hajókirándulás, stb. Bátran tudom ajánlani mindenkinek, aki szeretné jól érezni magát és az idejébe belefér, hogy kényelmesen, otthonról dolgozzon, ahol te vagy a saját főnököd. Saját tempóban végzett munkáért meglátod min kell változtatni, hogy többet kereshess. Nos ennyi hirtelen elég is, ha bármilyen kérdés is felmerül, tedd fel nekem, böngészhetsz a weboldalamon, ahol vásárolhatsz, regisztrálhatsz. Várlak szeretettel a csapatomba, ahol nagyon sok tanulnivaló vár még mindenkire.

okt

24

Linkgyűjtemény

2014.10.24 - péntek

Erre az oldalra begyűjtöm azokat a linkeket, amelyek az általunk is ajánlott termékek hatóanyagaival foglalkozik.

Kommentet nem fűzök mellé.


http://www.aurumesca.hu/ajanlasok/tudomanyos/79-interju-dr-erfan-jozsef-onkologussal


http://antalvali.com/ganoderma.html

 

okt

11

Oktatás

2014.10.11 - szombat

Ismét sikerült egy olyan oktatáson részt venni, ami pótolhatatlan.

Dr Csizmadia Beáta tartotta, aki gyakorolja is a gombákkal való gyógyítást.

 

 

 

 

 

Örülök, hogy részt vehettem rajta. Az én véleményem az, hogy ha olyan termékeket fogyasztunk és ajánlunk másoknak, ami jó irányba viheti az életvitelünket, egészségünket, kötelességünk a legtöbb információt beszerezni róluk. Hiteles forrásból származzon az információ, ne csak úgy az internetre ki tudja ki által feltett adatok legyenek azok. Úgy látom  a DXN ebben élen jár a pozitív példában. Nagyon sok orvos a tagja és lelkiismeretesen tovább is adja ezeket az ismereteket. Az intranet által is hatalmas tudásanyaghoz juthatunk, most már a Youtobe is bővelkedik szakmai anyagokban.

Gyerekkorom óta vonzott az egészségügy, a gyógyítás, a biológia és minden, ami az emberrel kapcsolatos. Valószínű nem véletlenül kötöttem ki ennél a termékcsaládnál és vállaltam be nyíltan is, hogy én tagja vagyok ennek az MLM rendszernek. Igen, ezzel nem igazán dicsekedtem volna pár évvel ezelőtt, mert bizony furán nézik az embert és várják, vajon mikor is hagyjuk abba, mert ez nem működhet.

Itt most az a helyzet, hogy ide önként jöttem, nem kért rá senki, csak megláttam a lehetőséget.

Itt van elsőnek a kávé, ami egy egyszerű hétköznapi fogyasztási cikk, de mégis úgy van összegyúrva két minőségi alapanyag, hogy már ez is jótékonyan hat nagyon sok emberre. Nekem a migrénem, fejfájásom fújt hátraarcot, másnak a gyomorégése. Folytathatom a szappannal. Erről is sokat lehetne mesélni, mint a fogkrémről.

Szóval ezek, mint napi használati, fogyasztási termékek.

A sorban jön a spirulina alga, testünk olajozója. Cordyceps gomba a túrbósító. Oroszlánsörénygomba, mint idegrendszerünk barátja. Stresszoldóként is érdemes bevetni. Tehát a ganoderma gombán kívűl még sok-sok hasznos termékről kaptunk kis oktatást a tegnapi nap folyamán. Örülök, hogy most már nem csak Jane Yau ganoterapeuta siet segítségünkre, ha fontos kérdés érkezik valahonnan.

 

">

 

 

 

okt

6

DXN Boom 2

2014.10.06 - hétfő